Laptophoes online kopen

De juiste laptophoes kiezen

Om een ​​goede laptophoes te kiezen, zijn er enkele punten om te overwegen. laptophoezen zijn er in verschillende soorten ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen. U heeft keuze uit diverse maten laptophoezen, waaronder de populaire 14 inch laptophoezen.

1. Werk of plezier?

Als u uw laptop alleen voor uw werk gebruikt, heeft u waarschijnlijk iets flexibels en efficiënts nodig dat gemakkelijk van en naar uw werk kan worden vervoerd. Als u met het openbaar vervoer reist, heeft de tas mogelijk extra bescherming nodig. Als je fietst, is een laptophoes in rugzakstijl de beste optie. Als je loopt, kies dan een tas die waterdicht is voor die regenseizoenen. U moet dus eerst een tas selecteren op basis van werk of plezier.

Laptophoes 14 inch Venetie Sleevy
Sleevy; keuze uit 300+ designs

2. laptophoesstijlen

Afhankelijk van je levensstijl zijn er genoeg laptophoesstijlen om uit te kiezen. Elk ontwerp heeft zijn eigen comfort en eigenschappen maken ze perfect voor bepaalde omstandigheden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten laptophoezen en een aantal met de hand geselecteerde selectie om het vinden van de perfecte tas gemakkelijker te maken:

3. Zakformaat

U moet zich concentreren op het formaat van de tas om op uw laptop te passen. Als de laptophoes niet precies specificeert voor welke merken of modellen laptops het werkt, is het beter om de maat van de tas te meten en deze te vergelijken met de laptopmaat. Verder kun je bij het kopen van de hoes je laptop met je meenemen, zodat je gemakkelijk de tas maat kunt controleren.

4. Controleer op opslag

Goede laptophoessen moeten een hoofdvak en een secundair vak hebben. Een secundair compartiment is nodig voor bestanden, notebooks, snoeren, batterijen en andere accessoires. Bovendien is het essentieel dat uw tas meerdere vakken heeft voor enkele andere handige accessoires zoals USB’s, pennen, uw muis, visitekaartjes.

Deze krasbestendige vakken beschermen uw laptop tegen stoten en krassen en beschermen uw accessoires tegen schade door het gewicht van de laptop. Als u alleen uw laptop wilt dragen, is een laptophoes een beter idee door de laptop in een hoes en vervolgens in een rugzak te plaatsen.

5. Kwaliteitsritsen

Als het gaat om het selecteren van een laptophoes met een kwaliteitsrits, moet je de duurzaamheid van ritsen controleren. Omdat als een kapotte ritssluiting de hele tas onbruikbaar zal zijn. Bovendien is het van cruciaal belang om uw laptop veilig op te bergen in de tas.

6. Schouderriem

Verstelbare schouderbanden zijn een van de belangrijke onderdelen om de beste laptophoes te kiezen. Het kan helpen om het ontwerp aan te passen zodat het beter bij uw lichaam past, en om de tas zo ergonomisch mogelijk te houden voor onderweg in de trein of bus.

7. Garantie

Bij het kiezen van een laptophoes om uw computer te beschermen, moet u ook de tas zelf beschermen. Met een garantie kunt u de schade gratis herstellen als deze breekt als gevolg van andere factoren dan algemene slijtage. Vergeet dus niet te vragen naar de garantie.