Grote schilderijen

Grote schilderijen zijn voor iedereen die iets extra’s zoeken, op zoek naar een schilderij dat er echt uitspringt. Een groot schilderij is een kunstwerk wat opvalt en wat je ogen aantrekt, hierdoor creëer je een hele andere sfeer in je huis. Je wordt als het ware direct meegezogen in de kunst dankzij grote schilderijen. Door het grootte oppervlak valt er op iedere hoek nog iets nieuws te ontdekken. Een groot schilderij is een slimme keuze op het moment dat je een grote witte muur hebt. Je geeft met slechts één aankoop een nieuwe inrichting aan je huis.  XL kunstwerken bestellen kan al voor een scherpe prijs. Hou bij de XL doeken wel rekening met voldoende ruimte buiten de randen.

Groot schilderij van Artello

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. De zijkanten van het schilderij zijn ook geschilderd, hierbij gaat het normaliter om één kleur die meestal afkomstig is van een hoofdkleur in het schilderij. De kunstschilder beslist welke kleur het beste op de zijkanten past.

Je gaat een heleboel kleine schilderijen nodig hebben om een grote ruimte op te vullen. Daarnaast is het zonde als je eenmaal een mooi schilderij hebt uitgekozen, dat niemand hem ziet hangen. Je wilt toch graag in je interieur uitstralen die persoon die je bent? Op onze grote schilderijen zijn verschillende stijlen van schilderen te zien. Zo hebben we figuratieve, abstracte, dieren en steden schilderijen om er een paar te noemen.

schilderij boom