Bloemen schilderij is helemaal hip

Abstracte schilderijen bestaan over het algemeen uit zeer unieke vormen. Deze vormen zijn niet direct gerelateerd aan de realiteit en laten dan ook een hoop aan de verbeelding over. Bij een schilderij met bloemen dat abstract is, herken je in principe wel nog dat het om een of meer bloemen gaat. Echter zijn deze bloemen vaak op een bepaalde wijze geschilderd waardoor ze niet lijken op bloemen zoals wij ze in de realiteit kennen. Dankzij de creatieve manier waarop er met een bekend iets als een bloem wordt omgegaan, krijg je hele mooie kunstwerken als resultaat. Je kunt dan ook kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende abstracte schilderijen met bloemen. Bij Artello hechten we veel waarde aan deze kunstvorm.

Bloemen schilderijen
bloemen schilderijen van Artello zijn helemaal hip met keuze uit prachtige designs van bloemen. In de artello webshop heeft u nog veel meer keuze.

Verder is het ons in de loop der jaren ook opgevallen dat er verschillende kleuren zijn qua type bloemen die op de schilderijen worden afgebeeld. Zo krijgt de ene kunstliefhebber een beter gevoel bij een schilderij met rozen, terwijl een ander de voorkeur geeft aan een schilderij met tulpen. Bovendien zit er ook nog een groot verschil in voorkeuren qua het aantal bloemen dat op een schilderij staat afgebeeld. Hou jij meer van één duidelijke bloem of spreekt een heel bloemenveld je meer aan? Veel mensen beantwoorden deze vraag op een eigen, unieke manier.

Veel keuze aan schilderijen

Bij Artello hebben we een dusdanig uitgebreid assortiment aan abstracte schilderijen, dat je ruim de mogelijkheid hebt om enkele voorkeuren aan te wijzen. Hou je bijvoorbeeld van een bepaalde kleur of een bepaalde vorm? Dan kun je zelfs daarin specificeren en nog meerdere opties overhouden. De tientallen schilderijen hebben allemaal hun eigen unieke uiterlijk. Wist je trouwens dat we ook nog een flinke hoop andere categorieën hebben bij Artello?